COVİD-19 TEDBİRLER 1 Eylül, 2020 COVİD-19 EYLEM PLANI HAZIRLANDI VE EKİP ÜYELERİ OLUŞTURULDU. OKUL COVİD-19 RİSK DEĞERLENDİRİLMESİ YAPILDI. SOSYAL MESAFE KURALINA GÖRE DÜZENLENMİŞ SINIFLARIN OLUŞTURULMASI (1 METRE), DERSLERDE MALZEME ALIŞVERİŞİNİN ENGELLENMESİ OKULA GİRİŞTE ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE PERSONELİN ATEŞ ÖLÇÜMÜNÜN YAPILMASI VE MASKE KULLANIMININ KONTROLÜNÜN YAPILMASI HER KATTA UYARICI VE BİLGİLENDİRİCİ AFİŞ VE İŞARETLERİN BULUNDURULMASI HER SINIF VE KORİDORLARDA EL ANTİSEPTİĞİNİN OLMASI HER KATTA MASKE ATIKLARI İÇİN AYRI ÇÖP KOVALARININ OLMASI OKULA GİRİŞTEN BAŞLAYIP TÜM KATLARDA MESAFE İŞARETLERİNİN BULUNMASI HER GÜN TENEFFÜSLERDE KAPI KOLLARI, MERDİVEN KORKULUKLARI, ELEKTRİK DÜĞMELERİ, MUSLUK BAŞLARI VE ZEMİNLERİN HİJYEN KURALLARINA GÖRE TEMİZLENMESİ, SINIFLARIN HAVALANDIRILMASI HER GÜNÜN SONUNDA HİJYEN KURALLARINA GÖRE GENEL TEMİZLİK YAPILMASI HER SINIF VE ODALAR İÇİN AYRI TEMİZLİK BEZLERİNİN KULLANILMASI KLİMA FİLTRELERİNİN TEMİZLİĞİ TENEFFÜSLERDE NÖBETÇİ ÖĞRETMEN TARAFINDAN SOSYAL MESAFENİN KONRTOLÜNÜN SAĞLANMASI, SINIFLARIN HAVALANDILMASININ KONTROLÜNÜ YAPMASI BELİRTİ GÖSTEREN KİŞİLERİN İZOLASYON ODASINA ALINMASI VE GEREKLİ İŞLEMLERİN YÜRÜTÜLMESİ OKULA ZİYARETÇİ KABUL EDİLMEMESİ ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE PERSONELE COVİD-19 EĞİTİMLERİNİN VERİLMESİ OKULDA YEMEK VERİLMEMESİ Paylaş: